عضو هیأت مدیره بانک کشاورزی بر اهمیت سازماندهی زنجیره تامین منابع پایدار و نقش شعب در فرآیندهای بازاریابی تاکید کرد و گفت: این بانک با بهرهگیری از فناوریهای نوین و تمرکز بر ارتقای جایگاه در نظام بانکی کشور، به دنبال جذب و تقویت زنجیرههای تأمین در بخش کشاورزی است.
به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، ناصر سیفالهی در همایش روسای شعب این بانک در مدیریت منطقه دو تهران بزرگ، با بیان این مطلب، اظهار داشت: کاهش ناترازی منابع و مصارف، از جمله اهداف اصلی بانک محسوب میشود و کار گروهی و خردجمعی در تحقق این اهداف نقش بسزایی دارد.
وی همدلی، همکاری و تلاش جمعی را عوامل کلیدی در سازماندهی جهت افزایش ریسکپذیری مثبت در فرآیندهای مدرن بازاریابی برشمرد و ضمن برشمردن برنامههای بانک کشاورزی برای رقابت در بازار و جذب منابع پایدار، به توسعه خدمات متنوع بانک، افزایش توان رقابتی، ارزشآفرینی برای مشتریان، وفادارسازی و کاهش نرخ ریزش مشتریان اشاره کرد.
عضو هیأت مدیره بانک کشاورزی بر لزوم ارتقای جایگاه این بانک در نظام بانکی کشور، همراه با پیادهسازی فناوریهای بانکداری دیجیتال، تأکید کرد و افزود: این رویکرد، در کنار برنامههای توسعه خدمات و افزایش توان رقابتی، میتواند فرآیند جذب زنجیرههای تأمین در بخش کشاورزی را با ابزارهای نوین تسهیل کند.
وی همچنین به موضوع بانک پذیری کودکان و نوجوانان بهعنوان یکی از شاخص های ارزیابی عملکرد شعب اشاره و آن را فرصت مناسبی برای افزایش تعداد افتتاح حسابهای جدید عنوان کرد.
سیف الهی درباره تفویض و افزایش اختیارات مدیران استانی و روسای شعب بر اساس خط مشیهای ابلاغی در سال جاری، گفت: با تعریف حدود اختیارات، روسای شعب قادر خواهند بود روند بازاریابی، تامین تسهیلات و توسعه بانکداری شرکتی را تسریع کنند.
وی ضمن تأکید بر نقش نیروی انسانی دانشمند و کارآمد، تغییرات مثبت سال گذشته در جذب منابع را نمونهای از موفقیتهای مدیریت منطقه دو تهران بزرگ عنوان و تصریح کرد: این مدیریت در سال گذشته با تحقق ۱۴۶ درصد برنامه جذب منابع، نقش موثری در رفع ناترازی منابع بانک و کاهش اضافهبرداشت بانک مرکزی ایفا کرد.